S'obre la segona convocatòria de Vacances en família

 
Ha comenzado la segunda convocatoria para pedir participar en el programa Vacaciones en familia, dirigida a familias con hijos e hijas menores de 18 años. El programa ofrece la posibilidad de alojarse en 32 albergues de toda Cataluña durante los fines de semana entre septiembre de 2020 y febrero de 2021.
Ha començat la segona convocatòria per a demanar participar en el programa Vacances en família, dirigida a famílies amb fills i filles menors de 18 anys. El programa ofereix la possibilitat d'allotjar-se en 32 albergs de tota Catalunya durant els caps de setmana entre setembre de 2020 i febrer de 2021.
Enguany, com a novetat, es podran emportar gossos als 15 albergs gestionats per l'Agència Catalana de la Joventut. El termini per a inscriure's comença el 8 de juny a les 12 del migdia i acaba el 15 de juny. La preinscripció es farà per via telemàtica.

Cada família té la seva habitació, dotada de mobiliari senzill, però no es pot garantir que totes les habitacions disposin de bany a l'interior, atès que l'assignació d'habitacions es fa de manera automàtica segons el resultat d'un sorteig.

Font de la notícia
acolor.es - Diseño de paginas webbuscaprat.com - Guia comercial de el prat
aColorBuscaprat
Registrar-se





... ...