Costa Brava

 
La Costa Brava es una de los destinos turísticos más famosos de nuestro país, conocida por su espectacular paisaje, su costa rocosa y recortada, sus pequeñas calas y sus aguas transparentes, además de sus encantadores pueblos como la seductora Tossa de Mar.
La Costa Brava és una de les destinacions turístiques més famoses del nostre país, coneguda pel seu espectacular paisatge, la seva costa rocosa i retallada, les seves petites cales i les seves aigües transparents, a més dels seus encantadors pobles com la seductora Tossa de Mar.
Es coneix com a Costa Brava a l'àrea litoral que s'estén cap al nord de Catalunya, des de Blanes fins a la frontera francesa.

Tossa de mar és un dels pobles més bonics d'aquesta zona, és un poble tranquil, de bells paisatges i amb un centre històric que enamora.

El turisme va arribar en els anys 50, quan la població es va fer popular gràcies a la diva de Hollywood Ava Gardner que va venir a rodar la pel·lícula Pandora i l'holandès errant. A ella, li van seguir les visites d'altres famosos actors i artistes de l'època. Avui és un dels més coneguts centres turístics de la Costa Brava.

Durant la nostra visita, gaudirem del paisatge, ja que es troba en una badia i sobre un promontori, però també de la història, ja que la seva part més antiga està envoltada de muralles amb torres medievals.

Passejarem per l'interior del recinte emmurallat de la població, veurem les seves pintoresques cases i les precioses vistes sobre la mar Mediterrània, les restes de l'antiga Església, els seus canons i arribarem fins al cim, lloc on en el passat hi havia un castell i avui es troba el far.

Completarem el nostre tour admirant les seves platges i recorrent els seus carrerons replets de botigas i restaurants.

Informació addicional:

Per a aquest tour és necessari transport.

Durada: 5 hores.

Aquest tour no inclou entrades. Es podria incloure, passeig amb vaixell.

Combinacions per a tour de dia complet.

Aquest tour es pot completar amb qualsevol visita de mig dia a Barcelona, amb Girona, amb algunes poblacions de la Costa Brava, com LLORET DE MAR, Sant Feliu de Guixols, S’Agaro o Calella de Palafruguell.

A l'ésser una zona extensa i de costa, podem recomanar-li diversos itineraris i activitats, la Costa Brava ofereix variats paisatges i captivadors pobles, a més de la impressionant Tossa de Mar, podríem visitar, la tradicional Calella de Palafruguell, la històrica Empuries o la marinera Cadaqués, un dels pobles amb més encant del Mediterrani.
 
acolor.es - Diseño de paginas webbuscaprat.com - Guia comercial de el prat
aColorBuscaprat
Registrar-se

... ...