Figueres, visita al museu Dalí

 
Si es amante del arte, no se puede perder la visita al Teatro- Museo Dalí en Figueres, lugar de nacimiento del artista y donde se encuentra su museo, considerado, la obra surrealista más grande del mundo.
Si és amant de l'art, no es pot perdre la visita al Teatre- Museu Dalí a Figueres, lloc de naixement de l'artista i on es troba el seu museu, considerat, l'obra surrealista més gran del món.
Descobreixi la vida, obra i llegat de Salvador Dalí.
 
Figueres és una població situada al nord de Catalunya i molt a prop a la frontera francesa. Per la seva situació estratègica sempre va ser un important centre comercial i de comunicacions, actualment és famosa per ser la localitat natal de Salvador Dalí i on es troba el seu millor museu.
 
Va ser en els anys 60 quan Dalí va decidir construir el seu museu aprofitant les ruïnes del vell teatre de Figueres. El Museu és un conjunt únic, concebut i dissenyat per l'artista que ofereix la gran experiència d'endinsar-se en el seu món, captivador i únic.
 
Durant la nostra visita descobrirem amb detall, la vida, la personalitat i la incomparable obra d'aquest geni, a més de la seva connexió amb la seva esposa Gal·la, les seves fòbies i els seus interessos per la religió, la ciència…
 
Començarem la nostra visita al Teatre  Museu Salvador Dalí admirant la seva original façana i les diverses escultures de l'artista que es troben al voltant de l'edifici  per a continuar a l'interior on  veurem la distribució del museu i la gran cúpula geodèsica que corona l'edifici.  També veurem diferents obres durant el nostre recorregut. Al Pati, “El taxi plujós”, en l'escenari “El laberint” i les fantàstiques obres de la sala del Tresor, la sala Mae-West o el Palau del vent, a més de molts altres treballs de l'artista.

El tour es completa amb un petit passeig per Figueres.

Informació addicional:

Per a aquest tour és necessari transport.

Durada amb sortida des de Barcelona: 6 hores.

Entrades: Teatre-Museu Dalí

Combinacions per a tour de dia complet.

Aquest tour es pot completar amb la visita a Girona o amb algunes poblacions de la Costa Brava. Especialment interessant, per a completar el coneixement de l'artista són les visites al Castell de Púbol, regal de Dalí a la seva esposa Gal·la o Cadaqués i Port Lligat on el geni català tenia la seva residència.
 
acolor.es - Diseño de paginas webbuscaprat.com - Guia comercial de el prat
aColorBuscaprat
Registrar-se

... ...