Montserrat

 
Disfruten de una excursión que combina, naturaleza, espiritualidad, historia y arte. La Montaña de Montserrat, con formas únicas, el Monasterio Benedictino y la Basílica de Nuestra Señora de Montserrat, la patrona de Cataluña.
Gaudeixin d'una excursió que combina, naturalesa, espiritualitat, història i art. La Muntanya de Montserrat, amb formes úniques, el Monestir Benedictí i la Basílica de La nostra Senyora de Montserrat, la patrona de Catalunya.
La muntanya de Montserrat es troba a uns 50km. de Barcelona i destaca pel seu paisatge espectacular, a causa de les formacions rocoses que la componen.

A més és el centre religiós de Catalunya, allí trobem el Monestir benedictí i la Basílica de Santa María de la Montserrat, fundats en el S XI. A l'interior de l'església es troba la imatge de la Verge de Montserrat, patrona de Catalunya i coneguda popularment amb l'afectuós nom de “La Moreneta”, pel seu rostre fosc.

També aquí es troba, l'escola de música de Montserrat, “L'Escolania” , que és un dels cors infantils més antics d'Europa i alguns dies és possible veure'ls cantar en la Basílica.

A la zona del Monestir es pot accedir per carretera des de Barcelona. Altres opcions d'accés, són des de la població de Monistrol de Montserrat pujar a la zona del Monestir amb tren “cremallera” o en telefèric.

Vostè podrà gaudir del paisatge, passejar en els diferents camins que hi ha a la muntanya, veure les edificacions històriques, resar, comprar o provar els productes típics de la zona de venda en la seva mercadito com a formatges, mel, torró…

Informació addicional:

Per a està excursió és necessari transport, encara que també es pot accedir amb tren des de Barcelona. (Consultar durada del tour amb tren).

Durada amb sortida des de Barcelona: 5 hores.

Aquesta excursió no inclou entrades, es podria incloure, tren o telefèric per a pujada al Monestir, Museu de Montserrat, Funicular de Sant Joan o degustació de licors típics.

Combinacions per a excursió de dia complet.

Aquest tour es pot combinar amb qualsevol visita de mig dia, a Barcelona, Sitges, Colònia i Cripta Güell o Cellers del Pla del Bages o del Penedès.
 
acolor.es - Diseño de paginas webbuscaprat.com - Guia comercial de el prat
aColorBuscaprat
Registrar-se

... ...