Sitges, poble mediterrani amb encant

 
Su privilegiado clima y ubicación convirtieron a Sitges en un lugar muy popular para las familias burguesas y los artistas modernistas el S XIX y el principio del S XX, transformando un pueblo pesquero en un centro intelectual y artístico.  
El seu privilegiat clima i ubicació van convertir a Sitges en un lloc molt popular per a les famílies burgeses i els artistes modernistes el S XIX i el principi del S XX, transformant un poble pesquer en un centre intel·lectual i artístic.  
Actualment Sitges és un poble mariner amb ambient bohemi, amb tallers d'artistes, museus, a més de nombroses boutiques i animats restaurants.

Començarem la nostra visita admirant les cases dels anomenats "americans o indians",  un recorregut pels carrers més cèntrics de Sitges per a veure les seves boniques cases i mansions. Des de finals del segle XVIII fins a meitat del segle XIX, molts sitgetanos van emigrar a Cuba a la recerca de fortuna i que en tornar a Sitges van invertir gran part dels seus estalvis en la construcció de luxoses cases.

Arribarem al barri antic de la ciutat per a contemplar la Plaça de l'Ajuntament i l'església de Sant Bartolomé i Santa Tecla, aixecada a la vora de la mar i amb boniques vistes sobre el Mediterrani. Aquest edifici del segle XVII s'ha convertit en la imatge més coneguda de Sitges.

Així mateix, recorrerem el Racó de la Calma, on se situen diversos edificis interessants, com el museu Cau Ferrat, l'antiga casa-taller de Santiago Rusiñol, que alberga moltes de les seves obres i les d'artistes de la talla de Picasso i el Greco…a més del Palau de Maricel, autèntica joia arquitectònica novecentista de Sitges.

Abans de tornar al nostre punt d'origen, podran gaudir del Passeig de la Ribera, la Platja de Sant Sebastià, els seus carrerons plens de boutiques o per a prendre un aperitiu en una de les seves animades terrasses.

Informació addicional:

Per a aquesta excursió és necessari transport encara que també es pot accedir amb tren. (Consultar durada del tour amb tren).

Durada amb sortida des de Barcelona: 4 hores.

Aquest tour no inclou entrades, es podrien incloure entrades al Museu Cau Ferrat, al Palau Maricel o Casa Bacardí de Sitges.

Combinacions per a tour de dia complet.

Aquest tour es pot completar, amb qualsevol visita de mig dia a  Barcelona, amb Tarragona, Celler del Penedès, Montserrat o Cripta Güell.
 
acolor.es - Diseño de paginas webbuscaprat.com - Guia comercial de el prat
aColorBuscaprat
Registrar-se

... ...