Tarragona

 
Situada en el sur de Cataluña, esta bonita ciudad mediterránea cuenta con uno de los conjuntos arqueológicos romanos más importantes y mejor conservados de España por ello, en el año 2000 fue declarado Patrimonio de la Humanidad.
Situada en el sud de Catalunya, aquesta bonica ciutat mediterrània compta amb un dels conjunts arqueològics romans més importants i més ben conservats d'Espanya per això, l'any 2000 va ser declarat Patrimoni de la Humanitat.
En aquesta visita descobrirem com era la Tarragona romana, amb aqüeducte, muralles, fòrum, circ, amfiteatre… a més dels seus edificis medievals i la ciutat actual.
 
Tarragona, la ciutat de l'eterna primavera, segons els romans, pel seu excel·lent clima, es troba al costat de la Mar Mediterrània i a uns 100 km de Barcelona.
 
Fundada en el segle II abans de Crist, la Imperial Tarraco, va ser capital de la Hispània Citerior una de les majors províncies de l'Imperi Romà i encara avui, a través els seus vestigis podem desxifrar i imaginar el seu gloriós passat. Però també, podran comprovar com conviuen les petjades dels romans, amb els edificis medievals i la moderna Tarragona.

Durant el nostre recorregut, podrem admirar, l'Aqüeducte romà dels Ferreres, avantsala del que veurem a la ciutat. 
 
El nostre recorregut serà per la zona administrativa de Tarraco, allí veurem les restes de les muralles i els del Fòrum Provincial,  descobrirem la imponent Catedral, construïda entre els segles XII i XIV. Prosseguirem en direcció al Circ  construït en el segle I, un dels millors conservats d'Occident ja que les seves graderies van quedar mig ocultes i protegides per edificis construïts en èpoques posteriors. Després ens sorprendrà la magnífica vista sobre l'Amfiteatre,   situat a la vora de la Mar Mediterrània des del segle II  i finalitzarem el tour en l'anomenat, Balcó del Mediterrani amb belles vistes sobre les platges de la Costa Daurada.

Informació addicional:

Per a aquest tour és necessari transport.

Durada amb sortida des de Barcelona: 6 hores.

Aquest tour no inclou entrades, es podrien incloure entrades al Circ romà, Torre del Pretori, Amfiteatre, Passeig Arqueològic, Museu o Catedral.

Combinacions per a tour de dia complet.

Aquest tour es pot completar, amb qualsevol visita curta a Barcelona, amb Sitges, Celler del Penedès o Cripta Güell.
 
acolor.es - Diseño de paginas webbuscaprat.com - Guia comercial de el prat
aColorBuscaprat
Registrar-se

... ...