Vinyes i cellers, tast de vi o cava

 
Excursión inolvidable, para los aficionados a los vinos, donde pasearemos entre las viñas, aprenderemos los secretos de la elaboración del vino o del cava, recorreremos las bodegas y finalizaremos con una cata de los excelentes caldos de la región.
Excursió inoblidable, per als aficionats als vins, on passejarem entre les vinyes, aprendrem els secrets de l'elaboració del vi o del cava, recorrerem els cellers i finalitzarem amb un tast dels excel·lents brous de la regió.
Catalunya és una regió vinícola des de sempre i compta amb 11 denominacions d'origen de vi, a més de la D.O. cava.

El cava és un dels vins més coneguts de la nostra regió. Es tracta, d'un vi espumós elaborat amb el mètode “champenoise”, l'utilitzat a la regió francesa de Xampanya, per això, durant molts anys va ser el nostre xampany. La denominació Cava, s'adopta en 1972 per a diferenciar aquests espumosos dels elaborats a França.

Pràcticament tot el cava produït al nostre país, s'elabora a Catalunya i concretament a la comarca del Penedès.

Els proposem una visita al Penedès, a uns 45 minuts de Barcelona, on es concentren moltes dels nostres cellers.

Aquesta zona, és la seu d'alguns dels productors de vi i de cava més grans i internacionals del país com els cellers Torres amb vins reconeguts, o les de cava com Freixenet o Codorniu. Però també comptem amb molts cellers familiars, petites menor producció però amb vins i caves extraordinaris.

Visita, on coneixerem la història del celler, passejarem entre les vinyes gaudint del paisatge i descobrirem, els secrets per a elaborar un bon vi, des de la vinya fins a l'embotellat per a la seva distribució. Per a culminar l'experiència realitzarem un tast de vi o cava.

Deixi's aconsellar i sorprendre!

Si prefereix visitar una altra zona, pregunti'ns. Podemos oferir-li visites a diferents zones i cellers de Catalunya.

Informació addicional:

Per a aquest tour és necessari transport.

Durada amb sortida des de Barcelona: 4 hores.

Entrades: Celler. Es podria incloure també brunch o esmorzar. Consulti possibilitats.

Combinacions per a tour de dia complet.

Aquest tour es pot completar amb un altre celler, amb qualsevol visita de mig dia a Barcelona, amb Sitges, Montserrat o Cripta Güell.
 
acolor.es - Diseño de paginas webbuscaprat.com - Guia comercial de el prat
aColorBuscaprat
Registrar-se

... ...