Escapades a Barcelona

 
Tours imprescindibles, si disposa de poc temps a Barcelona i si visita per primera vegada la ciutat.

Panoràmica de la ciutat

Descobrirem la ciutat, les seves diferents zones i els monuments més emblemàtics de Barcelona. La visita panoràmica li permetrà orientar-se i conèixer de manera general, l'essencial de Barcelona.

Basílica de la Sagrada Família amb accés prioritari

La Sagrada Família és l'obra mestra d'Antoni Gaudí, el monument més emblemàtic de la nostra ciutat i el més visitat del país amb més de 4,500.000 de visitants l'any passat. Gaudi d'aquesta impressionant església amb una visita privada i sense cues.

La Rambla de Barcelona i els mercats de proveïments

En aquest recorregut coneixerem, La Rambla, el passeig més popular de la ciutat de Barcelona que uneix el centre de la ciutat amb el Port Vell, a més dels mercats de proveïments de la Boquería, Santa Caterina i la Catedral.

La Barcelona de Gaudí

Visita dedicada al nostre artista més benvolgut, Antoni Gaudí, màxim exponent del modernisme a Catalunya. En ella, podrem visitar els seus edificis més destacats, el Park Güell i la Sagrada Família, a més recórrer del Passeig de Gràcia.

La Barcelona Medieval

Interessant visita històrica en la qual realitzarem un viatge en el temps, des de la romana Barcino fins a la Barcelona Medieval i descobrirem alguns dels principals monuments d'aquest període, recorrent el Barri Gòtic, La Rivera i el Born.
 
acolor.es - Diseño de paginas webbuscaprat.com - Guia comercial de el prat
aColorBuscaprat
Registrar-se

... ...