La taxa turística, al servei de la reactivació econòmica

 
Casi tres millones de euros recaudados con la tasa turística se invertirán en reactivar la economía y apoyar el sector turístico. Las iniciativas que se financiarán incluyen proyectos de apoyo al tejido empresarial, de impulso de la sostenibilidad y de promoción de la ciudad, así como para incentivar el consumo local.
Gairebé tres milions d'euros recaptats amb la taxa turística s'invertiran a reactivar l'economia i donar suport al sector turístic. Les iniciatives que es finançaran inclouen projectes de suport al teixit empresarial, d'impuls de la sostenibilitat i de promoció de la ciutat, així com per a incentivar el consum local.
El paquet d'inversions, de 2.972.797 euros, vol projectar la ciutat com a espai de vida veïnal i com a destinació turística en l'escenari posterior a la crisi de la COVID-19.

Quins projectes es finançaran?

Circuits i protocols perquè sigui una ciutat segura en el marc post-COVID-19 per als visitants.
Iniciatives per a millorar la recerca i innovació turístiques.
Estratègies d'estímul  del consum en els mercats municipals.
Accions de promoció internacional.
Esdeveniments relacionats amb les indústries culturals i creatives.

L'impost d'estades en establiments turístics (IEET) és una taxa que les persones que s'allotgen en allotjaments turístics reglats paguen durant la seva estada. Es tracta d'una taxa autonòmica, i Barcelona gestiona el 50%.

Font de la notícia
acolor.es - Diseño de paginas webbuscaprat.com - Guia comercial de el prat
aColorBuscaprat
Registrar-se

... ...