Blog

 
Descobreix Barcelona, tot el seu encant, els seus carrers, monuments, acompanyat de professionals que li mostraran, tot el que desitja visitar i conèixer

TURISME I CRISI COVID-19, UNA SEGONA OPORTUNITAT?

Que aconseguir el famós turisme de qualitat passava per racionalitzar el sector és una cosa que feia temps que alguns dels que ens dediquem a això des de fa anys, ja veiem. Que la quantitat de turistes rebuts en un destí, en el nostre cas Barcelona, ​​no podia créixer i créixer any rere any sense tenir conseqüències negatives, també era una mica òbvia. El que ningú imaginava era que tot quedaria paralitzat d'una manera tan dràstica.

S'obre la segona convocatòria de Vacances en família

Ha començat la segona convocatòria per a demanar participar en el programa Vacances en família, dirigida a famílies amb fills i filles menors de 18 anys. El programa ofereix la possibilitat d'allotjar-se en 32 albergs de tota Catalunya durant els caps de setmana entre setembre de 2020 i febrer de 2021.

La taxa turística, al servei de la reactivació econòmica

Gairebé tres milions d'euros recaptats amb la taxa turística s'invertiran a reactivar l'economia i donar suport al sector turístic. Les iniciatives que es finançaran inclouen projectes de suport al teixit empresarial, d'impuls de la sostenibilitat i de promoció de la ciutat, així com per a incentivar el consum local.
 
acolor.es - Diseño de paginas webbuscaprat.com - Guia comercial de el prat
aColorBuscaprat
Registrar-se





... ...