Preguntes freqüents

 
No dubtis a consultar-nos sobre qualsevol dubte que tinguis. No obstant això, potser algunes dels teus dubtes queden ja resoltes a continuació gràcies a les preguntes freqüents dels nostres clients.

Per què triar un guia oficial o guia habilitat?

Un guia oficial o habilitat d'una ciutat o regió, és una persona que té una llicència de l'Administració local per a exercir de guia turístic en el territori determinat.

Contractar a un guia oficial li assegura que la persona que li acompanyarà, és una persona amb estudis superiors, normalment són TEAT (Tècnic en Empreses i Activitats Turístiques) o amb estudis d'Història, Art, Arquitectura… i que a més coneixen en profunditat l'entorn, perquè han superat la prova de la Generalitat de Catalunya, que en el nostre cas, és qui ens dona accés a la llicència.

Barcelona Guides Group, només treballa amb guies oficials, amb molts anys d'experiència, que completen la seva formació contínuament, amb seminaris, cursos  i noves visites. A més, tots som autòctons, per la qual cosa no sols podem ensenyar-los monuments, si no, que els podem fer viure la nostra ciutat a través dels nostres costums i tradicions.
 

Què és un tour privat?

Una visita o excursió privada, és un tour on tindran un Guia exclusiu per a vostès i les persones que els acompanyin  (família, amics, companys…). Adaptem el tour als participants, a les seves preferències, als seus gustos i també a les seves edats, en el cas de viatjar amb nens o persones majors.

L'ideal és que el grup, no superi les 6 persones, però també treballem amb grups majors.
 

On s'inicia el tour?

Podem començar el nostre tour, on vostè prefereixi.

Podem quedar en un punt pròxim al lloc que visitarem o els podem recollir en el seu allotjament a Barcelona.

En cas d'allotjar-se fora de la ciutat, també podem anar a recollir-los si ho desitgen, però li aplicarem un suplement pel desplaçament al punt de trobada.
 

A quina hora comença el tour?

Ens adaptem als seus horaris, encara que sempre dependrà del tour que es vagi a realitzar, de les distàncies, dels horaris d'accés als monuments, museus o llocs a visitar. 
 
Nosaltres recomanem que les visites a Barcelona al matí s'iniciïn entre 9.30 o 10.00 i  a la tarda entre les 14.30 o 15.00.
En el cas d'excursions fora de la ciutat, dependrà de la distància i l'itinerari triat.

Si una vegada establert l'horari d'inici del tour, necessita canviar-lo, és molt important que ens informi com més aviat millor. Els canvis d'horari a vegades són difícils, especialment si tenim entrades comprades a monuments amb horari d'accés prefixat.

La puntualitat és important, si té algun contratemps que li retardi o li impedeixi fer el tour, li agrairíem que ens avisi i intentaríem arreglar-lo. Si el client no informa i no està en el punt de trobada a l'hora, el guia esperarà 30 minuts, a partir de llavors es considerarà que renúncia al tour, sense dret al canvi ni a la devolució de l'import de la visita.
 

Què inclou en el preu dels nostres serveis?

Li fem un pressupost personal, per la qual cosa podem incloure-li el que vostè necessiti.

El nostre servei base, inclou:
  • Servei de Guia habilitat per la Generalitat de Catalunya, en l'idioma sol·licitat. El servei de guia no inclou transport. Al nostre país, per seguretat del client, no existeix la figura de guia-conductor.
  • Organització i gestió d'entrades, per a la realització del tour.
  • Impostos: IVA 21%

ALTRES SERVEIS ADDICIONALS:

Transport: Algunes de les nostres excursions necessiten transport per a poder realitzar-se. Si vostè no disposa de transport, els trajectes els podem fer en transport públic, si existeix combinació, o amb transport privat amb un conductor professional.
En cas de necessitar un transport privat, podem oferir-li algunes empreses de confiança que s'adaptin a les seves necessitats.

Menjars: Si ho desitja, podem incloure en els nostres tours l'esmorzar, el sopar o qualsevol altre tipus de consumició o beguda. En el cas que prefereixi tenir els menjars lliures, el nostre guia li podrà orientar sobre els restaurants de la zona.

Activitats: Qualsevol altre tipus de servei no inclòs en els punts anteriors.
 

Com fer la reserva dels nostres serveis?

Per a reservar els nostres serveis, empleni el formulari de contacte amb totes les seves dades.

Si les nostres propostes de la web, no s'adapten al que vostè desitja, detall tot el que necessita, els seus gustos, interessos, si viatja amb nens i  també la durada de la seva estada. Li dissenyarem un tour a la seva mesura i li enviarem un pressupost.

Una vegada acceptat el pressupost i per a garantir la seva visita, haurà de realitzar un pagament inicial del 10% del total. En cas de tenir entrades en monuments també s'haurien d'abonar amb el pagament inicial, ja que s'han de comprar i pagar a compte. 

El pagament total haurà de ser realitzat almenys 14 dies abans de la data del servei.

El pagament el podrà realitzar per transferència a un compte bancari que li facilitarem o per Paypal.
 

Política de cancel·lació

Si per qualsevol motiu hagués de cancel·lar la reserva, hauria d'assumir les següents despeses de cancel·lació.
  • Si la cancel·lació es realitza fins a 14 dies abans del primer servei, les despeses, es cobririen amb el pagament inicial del 10% del total.
  • Si la cancel·lació es produeix entre els 14 dies i els 4 dies anteriors al primer servei, les despeses de cancel·lació seran el 25% i li reemborsarem el 75%
  • Si la cancel·lació  es realitza entre 4 dies i 48 hores abans del primer servei, les despeses de cancel·lació seran el 50% del total i li reemborsarem el 50%
  • Si la cancel·lació es produeix en les últimes 48 hores del servei, o el client no es presenta en el lloc i hora de la visita les despeses de cancel·lació seran del 100%.
  • Les despeses per compres d'entrades, no seran reemborsables en cap cas. Ja que una vegada comprades no accepten ni devolució ni canvi de data.
 
acolor.es - Diseño de paginas webbuscaprat.com - Guia comercial de el prat
aColorBuscaprat
Registrar-se

... ...