Dolors Jaén García

 
Miembro de  APIT Y AGUICAT.Guía oficial de Cataluña, con licencia número. 1811 Responsable de Barcelona Guides Group
Membre d'APIT   I AGUICAT.Guia oficial de Catalunya, amb llicència número. 1811
Responsable de Barcelona Guides Group
Ser guia turística sempre va ser la meva vocació, vaig començar molt jove, quan vaig iniciar els meus estudis de Tècniques d'Empreses i Activitats Turístiques i em vaig especialitzar en Agències de Viatges. Vaig treballar acompanyant grups turístics i presentant ciutats de tot el món a milers de turistes. En els meus anys de viatges vaig aprendre que cada client té interessos, gustos i aficions diferents als que el guia s'ha d'adaptar, encara que el més important i comú en tots ells és que estan vacances i que es mereixen una experiència inoblidable.

Anys més tard, amb una trajectòria professional àmplia, estudis complementaris d'idiomes, a més d'una formació contínua en art, història, museus i monuments de la meva regió Catalunya i de la meva volguda Barcelona, vaig decidir ser amfitriona de la bonica terra en la qual vaig néixer.
 
​Digui'ns quines són les seves preferències i li dissenyem una visita especial per a vostè.

Ser guia turística de Barcelona és la meva passió i vull transmetre aquesta emoció a tots els nostres visitants, mostrant-los  els nostres monuments, paisatges, museus, tradicions i gastronomia, però també fent-los participis dels contrastos i de la vida real dels habitants de la ciutat.
Enamorada del meu treball i de la meva ciutat vaig crear Barcelona Guides Group, on un estupend equip de guies oficials i jo mateixa els oferim tracte exclusiu, personalitzat i una sorprenent experiència.

Que VEIG!
 
T'ajudem al fet que Vegis Barcelona i aprofitis les teves vacances llevandote el millor record de la nostra ciutat.
 
VVisitas per Barcelona guiades per guies professionals
EExcursiones i Experiencias, una bona combinació
OOtros serveis- Si necessites un transfer, t'aconsellem
acolor.es - Diseño de paginas webbuscaprat.com - Guia comercial de el prat
aColorBuscaprat
Registrar-se

... ...