Cripta de la Colònia Güell

 
La Colonia Güell y la Cripta de Gaudí son una visita obligada para los amantes de la arquitectura y a sólo 30 minutos de Barcelona. 
La Colònia Güell i la Cripta de Gaudí són una visita obligada per als amants de l'arquitectura i a només 30 minuts de Barcelona. 
La Cripta Güell és una església, declarada Patrimoni de la Humanitat per la Unesco i està situada dins del conjunt de la Colònia Güell, poble industrial modernista construït per encàrrec d'Eusebio Güell.
 
A finals el segle XIX, Eusebio Güell, empresari i mecenes d'Antoni Gaudí, va decidir traslladar la seva fàbrica tèxtil anés de la ciutat de Barcelona i a la seva al voltant va manar construir un petit poble amb tots els serveis, perquè visquessin els seus treballadors.

A aquesta mena de construccions, molt populars a Catalunya en aquesta època se'ls va denominar, colònies.
 
La colònia Güell és la  més gran de Catalunya i la millor conservada. En ella van treballar diferents arquitectes de l'època, a més del genial Gaudí que es va encarregar de la construcció de l'Església, avui coneguda amb el nom de Cripta Güell.
 
Durant el nostre passeig, veurem els diferents edificis de la colònia, la fabrica, les cases, l'escola i la naturalment l'església.
 
La Cripta, és una església sorprenent i singular, columnes inclinades, diferents tipus de materials, pedra, maó i vidrieres de colors…on Gaudí va experimentar moltes de les seves solucions arquitectòniques i va situar el seu laboratori per a donar base a la construcció de la construcció de la Sagrada Família.
 
Per a completar la nostra visita ens dirigirem al Centre d'Interpretació, situat en l'edifici que ocupava l'antic economat de la colònia i on es troba una exposició permanent amb explicacions de tot el conjunt arquitectònic.

Informació addicional:
 
Per a aquesta excursió és necessari transport encara que també es pot accedir amb tren. (Consultar durada del tour amb tren).
 
Durada amb sortida des de Barcelona: 3 hores i mitja.
 
Entrades: Cripta Güell
 
Combinacions per a tour de dia complet.
 
Aquest tour es pot completar amb qualsevol visita de mig dia a Barcelona, amb Montserrat, Sitges o qualsevol Celler de vi o cava del Penedès.
 
acolor.es - Diseño de paginas webbuscaprat.com - Guia comercial de el prat
aColorBuscaprat
Registrar-se

... ...