Girona

 
Descubriremos la Girona medieval con un agradable paseo, conoceremos su historia y veremos algunos de sus imponentes monumentos entre ellos, la Catedral, las murallas o su barrio judío que es el mejor conservado de Cataluña, además de disfrutar de las vistas sobre el río Onyar con sus casas de colores.
Descobrirem la Girona medieval amb un agradable passeig, coneixerem la seva història i veurem alguns dels seus imponents monuments entre ells, la Catedral, les muralles o el seu barri jueu que és el millor conservat de Catalunya, a més de gaudir de les vistes sobre el riu Onyar amb les seves cases de colors.
Girona està situada al nord de Catalunya i per la seva situació estratègica, prop de la frontera francesa i en la confluència de 4 rius, té una història de més de 2000 anys. El seu desenvolupament va arribar a partir de l'època romana i va tenir la seva esplendor en l'edat mitjana, amb la construcció de nombrosos edificis monumentals que ens han arribat fins als nostres dies.

Durant el nostre recorregut explorarem els llocs més emblemàtics de la ciutat gaudint dels seus carrerons,  racons romàntics i la llum ombrívola del centre històric que sembla haver-se quedat parat en el temps.

Podrem admirar, l'església de Sant Feliu, la més antiga de Girona, l'antic  Monestir romànic de Sant Pere de Galligants, els banys arábes , la muralla medieval i la impactant imatge de la Catedral de Girona, molt coneguda per posseir la nau gòtica més ampla del món. També durant el nostre passeig, podrem recórrer el traçat de la jueria de Girona, El Call, conèixer la història dels jueus a Catalunya i observar la seva bona conservació.

Per a finalitzar, travessarem el riu Onyar per a contemplar la Girona construïda a partir del segle XIX i la vida de la ciutat avui dia.

Informació addicional:

Per a aquest tour és necessari transport encara que també es pot accedir en AVE, el nostre tren d'alta velocitat. (Consultar durada del tour amb tren).

Tota la visita es realitza a peu. No apte per a persones amb problemes de mobilitat.

Durada amb sortida des de Barcelona: 6 hores.

Aquest tour no inclou entrades. Es podria incloure, entrada a l'Església de Sant Feliu, Catedral, Sant Pere de Galligants, banys àrabs o Museu Jueu.

Combinacions per a tour de dia complet.

Aquest tour es pot completar amb la visita al Museu Dalí a Figueres, un recorregut per la Costa Brava o amb la visita al poble medieval de Besalú.

 
acolor.es - Diseño de paginas webbuscaprat.com - Guia comercial de el prat
aColorBuscaprat
Registrar-se

... ...